Veikasenharju yritystilaisuudet Levillä ainutlaatuisissa puitteissa

Saajonkotka

Saajonkotka on yksi mahtavimmista Levin kelokämpistä. Sen 300m² tiloissa hoituvat niin tärkeät yritysseminaarit kuin juhlatilaisuudet tai vaikka useamman ystäväperheen lomakin.

Alakerta koostuu yhteisistä tiloista. Sekä ruokailutilan että ison olohuoneen ikkunasta aukeavat Levin ja Kätkän tunturimaisemat. Lisäksi samasta näkymästä voi nauttia myös saunan lauteilta. Saunan jälkeen voi joko vilvoitella isolla terassilla tai sitten nauttia virvokkeita pölkkybaarissa.

Alakerrasta löytyy myös täydelliset kokoustarvikkeet videotykkeineen ja fläppitauluineen. Laajakaistayhteys toimii koko talossa sekä langallisesti (RJ-45), että langattomasti (wi-fi).

Yläkerta on pyhitetty majoitustiloille. Sieltä löytyy kuusi makuuhuonetta, joissa kaikissa omat wc:t. Lisäksi neljässä makuuhuoneessa on myös suihkut. Jokaisessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä sänkyä, yhdessä makuuhuoneessa myös avattava soha.

Yläkerran aulassa on oleskelutila, josta aukeaa myös tunturimaisema. Tämä aula on muuten yksi Levin parhaimmista paikoista seurata Uuden Vuoden ilotulitusta.

Vuodepaikkoja Saajonkotkassa yhteensä 12-16. Lisäksi Veikasenharjussa mahdollisuus lisävuodepaikkoihin eri rakennuksissa.

Avaa pohjapiirros

Yhteystiedot ja varaukset

Pekka Koskinen
040 567 9592
pekka@veikasenharju.fi

tai peruuta