Veikasenharju yritystilaisuudet Levillä ainutlaatuisissa puitteissa

Veikasenharjun savusauna

Veikasenharjusta löytyy myös yksi Levin parhaista savusaunoista. Sen ydin on parin tonnin kivikasa, SISU-kiuas. Lauteille mahtuu kerralla tarvittaesa vaikka 20 henkeä ja korkealla olevat lauteet takaavat todella pehmeät ja mukavat löylyt. Savusaunassamme viihdytään pitkään ja siksi puhummekin kylpemisestä. Saunamme lämpenee parhaiden löylyjen takaamiseksi aidoilla leppähaloilla. Leppä ei Lapissa ole kovin yleinen, mutta Veikasenharjun sauna lämpiää Kittilän Pälkättiojan varrella kasvaneilla lähipuilla. Perinteisen savusaunan yhteydessä on moderni pesuhuone suihkuineen sekä pieni saunatupa pukeutumiseen.

Veikasenharjun eräsauna

Niille, jotka kaipaavat hieman enemmän erähenkeä lämmitämme puilla eräsaunan. Eräsaunamme on pieni puulämmitteinen sauna metsän siimeksessä, tai oikeammin jängän reunalla pienen lomperon rannalla, sekin tunturinäkymin. Pehmeät puulämmitteiset löylyt ja välissä vilvoittelu laavun ääressä avotulilla tekevät lähtemättömän vaikutuksen moneen vierailijaan. Tämä sauna on pienemmälle porukalle eli lauteille mahtuu kerralla neljä henkeä.

Useamman saunan saunailta Illallisella

Mikäli haluatte ryhmällenne todellisen saunaillan illallisineen, voimme järjestää kolmen saunan illlan sisältäen savusaunan, eräsaunan sekä turvesaunan. Saunomisen jälkeen huippuluokan illallinen Saajonkotkassa. Kysy lisää!

Hinnasto

Savusaunapaketti 10 hengelle:
- 2 tuntia, sisältää pyyhkeet
- 395 euroa
- Lisähenkilöt 20 euroa per hlö
- Lisätunnit 75 euroa

Eräsaunapaketti 4 hengelle:
- 2 tuntia, sisältäen pyyhkeet
- 120 euroa
- Lisähenkilöt 15 euroa per hlö
- Lisätunnit 40 euroa

Yhteystiedot ja varaukset

Pekka Koskinen
040 567 9592
pekka@veikasenharju.fi

tai peruuta